Nybyggeri skræddersyet til dine ønsker​

Hos Byggefirmaet Sørensen & Flydtkjær har vi mange års erfaring med nybyggeri, hvor vi gennem tiden har bygget mange nye huse for kunder i Esbjerg og Varde.

Når vi tager en opgave ind med nybyggeri kan vi samtidig tilbyde at varetage projektet som totalentreprenør, hvilket betyder, at vi står for al dialog og koordinering med de andre håndværkere. Du skal altså ikke bekymre dig om at holde styr på murere, vvs’ere, tømrere, elektrikere samt malere med mere.

Vi har samtidig et godt og stabilt netværk af samarbejdspartnere inden for alle faggrupper, som vi benytter os af, når vi skal stå for totalentreprisen ved et nybyggeri, en renovering eller en ombygning.​

Tæt dialog gennem dit nybyggeri

Som et mindre tomandsfirma, har vi muligheden for at kunne have en fast og tæt dialog med vores kunder i enhver opgave vi påtager. Det er til gavn for begge parter. Vi får en større forståelse for jeres ønsker og behov, og I er sikre på, at I får lige præcis det nybyggeri I drømmer om.

​Derudover er vi medlem af Byg Garanti som sikrer dig at arbejdet med dit nybyggeri er dækket af Byg Garanti for helt op til 100.000 kroner inklusiv moms, hvis der skulle være fejl eller mangler.

Kontakt os og Få en pris omgående

Vi tager hellere end gerne en snak med dig om dine ønsker og tanker til et kommende nybyggeri og rådgiver dig ud fra dette. Ring til Murermester Johnny Sørensen på telefon 22 26 41 09 eller ring til Tømrermester Hans Henrik Flydtkjær på telefon 30 70 71 34.

TOTAL- OG FAGENTREPRISER

​Byggefirmaet Sørensen & Flydtkjær ApS

CVR: 27982522

Murermester Johnny Sørensen

Mobil: 22 26 41 09​

Tømrermester Hans Henrik Flydtkjær

Mobil: 30 70 71 34​