Totalentreprise, den nøglefærdig løsning

​Når du skal have bygget til eller bygget om, eller hvis du skal have foretaget en større renovering, så vil du ofte skulle benytte flere faggrupper til opgaven, som derfor ofte bliver kaldt en totalentreprise. Det kan være et stort arbejde at indhente alle disse tilbud, men også at koordinere byggeriet undervejs, eftersom det bliver dit ansvar, at alle ved, hvad de skal vide på det rette tidspunkt, herunder om forsinkelser. Dertil kommer, at det kan være vanskelig at placere et ansvar ved skader og forsinkelser.

VI STÅR FOR ALT VED EN TOTALENTREPRISE - FRA TEGNING TIL DET FÆRDIGE PROJEKT

Derfor kan vi tilbyde en totalentreprise, og en totalentreprise er en nøglefærdig løsning, hvor vi står for det hele lige fra tegning og byggetilladelse til byggeri og eventuelle reklamationer. Vi varetager al koordinering og anden kommunikation med de øvrige faggrupper, der indgår som fagentrepriser i dit byggeprojekt.

​Når vi er totalentreprenør trækker vi med andre ord i trådene, tager ansvaret og koordinerer hele projektet. Det betyder, at vi står for projektering og byggeri i tæt samarbejde med kunden, ligesom vi sørger for, at alle planer og aftaler overholdes, men også at kvaliteten er i orden. Det handler således om enkelthed, tryghed og sikkerhed, men som en ekstra sikkerhed er vi medlem af Dansk Byggeri.

KONTAKT OS FOR AT FÅ EN PRIS PÅ EN TOTALENTREPRISE

Hvis du ønsker at høre mere om en nøglefærdig løsning på byggeri eller renovering, kan du kontakte Byggefirmaet Sørensen & Flydtkjær ApS i Varde på telefon 22 26 41 09 eller30707134​. Derefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på en totalentreprise​​​

TOTAL- OG FAGENTREPRISER

​Byggefirmaet Sørensen & Flydtkjær ApS

CVR: 27982522

Murermester Johnny Sørensen

Mobil: 22 26 41 09​

Tømrermester Hans Henrik Flydtkjær

Mobil: 30 70 71 34​