Renovering af badeværelse udført af professionelle

Et godt badeværelse, hvor komfort og velvære er i højsædet, er rigtig livskvalitet.​

Gode og behagelige badeværelser er vigtige for en god trivsel i hverdagen. Hos Sørensen og Flydtkjær i Vade nær Esbjerg og Brammning, har vi mange års erfaring med at reparere, modernisere og renovering af badeværelser i alle former og størrelser, så de bliver rare og indbydende. Vi sørger naturligvis for en grundig rådgivning om dine muligheder i forhold til dine ønsker og behov, men også dit budget.

Fliser og klinker til renovering af badeværelse

Vi er blandt andet specialiseret i udskiftning af fliser og klinker, men du kan også vælge at få udført reparation af de nuværende fliser og klinker på dine vægge og gulv i dit badeværelse.

Vi kan fjerne det gamle gulv, hvis du ønsker nye klinker eller fliser på gulvet, hvorpå vi kan støbe og isolere det, før vil lægger de nye klinker. Desuden er det blevet ganske populært at få etableret el- eller vandgulvvarme, så det er behageligt at gå i bad på en kold vintermorgen.

Vi kan også lave en flot indmuring af et dejligt badekar eller en smart opmuring af en lækker brusekabine. Vi kan naturligvis levere alt materiale til et renovering af badeværelse. Vi har et stort netværk af leverandører og samarbejdspartnere i Varde, Esbjerg og omegn, hvor vi primært arbejder.

kræv til vådrum

Der stilles strenge krav til materialer og overflader i et vådrum som badeværelser, særligt i brusenichen og rundt om badekar og håndvask, hvor vandpåvirkningen er størst. Vi har stor erfaring med det, så det bliver gjort ordentligt. Vi er med i Byg Garanti, hvilket samtidig er din garanti for, at arbejdet bliver udført efter gældende regler.

Ring og få en pris i dag

Du kan kontakte Byggefirmaet Sørensen & Flydtkjær ApS på telefon​ 22 26 41 09 eller 30 70 71 34, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på badeværelser, lavet af erfarne håndværkere.​

TOTAL- OG FAGENTREPRISER

​Byggefirmaet Sørensen & Flydtkjær ApS

CVR: 27982522

Murermester Johnny Sørensen

Mobil: 22 26 41 09​

Tømrermester Hans Henrik Flydtkjær

Mobil: 30 70 71 34​