Gulve, sokler og fundamenter​

Vi udfører alle former for gulvarbejde, sokler og fundamenter.

Gulve, sokler og fundamenter

Hvis du skal have en tilbygning, hvis du skal bygge et helt nyt hus, eller hvis du blot skal have en lille ekstra bygning på din grund, så starter det hele med sokler, fundamenter og gulve. Vi har stor erfaring med støbeopgaver i forbindelse med sokler, fundamenter og gulve, men også med betonrenovering samt med fundamentforstærkning og understøbning af eksisterende fundamenter.

Vi kan udføre de fleste former for støbearbejde

Vi kan med andre ord udfører mange former for støbearbejde, og vi udfører gerne støbeopgaver for både private husejere, boligforeninger, offentlige institutioner og erhvervsvirksomheder. Vi er naturligvis medlem af Byg Garanti som en ekstra sikkerhed for dig.

Vores typiske opgaver går ud på støbning af bygningsfundamenter, herunder af sokler, og støbning af kældre, men også støbning af maskinfundamenter. Desuden kan vi tilbyde sætning af sokler, ligesom vi kan foretage udgravning til kældre. Og så kan vi slutte af med støbning af gulve, men vi udfører også støbning af terrændæk.

Vi hjælper gerne med råd og vejledning i forbindelse med støbeopgaver, ligesom vi i samme forbindelse kan tilbyde murerarbejde, men vi kan endvidere stå for hele entreprisen, hvis du ønsker det.

Kontakt os for at få en pris på sokler, fundamenter og gulve

Du er velkommen til at kontakte Byggefirmaet Sørensen & Flydtkjær ApS i Varde, hvis du ønsker at høre mere om støbning af sokler, fundamenter og gulve, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på støbearbejde.

Du kan ringe og aftale nærmere på telefon 22 26 41 09 eller 30707134​.

TOTAL- OG FAGENTREPRISER

​Byggefirmaet Sørensen & Flydtkjær ApS

CVR: 27982522

Murermester Johnny Sørensen

Mobil: 22 26 41 09​

Tømrermester Hans Henrik Flydtkjær

Mobil: 30 70 71 34​