ombygning og tilbygning til hus

Få inspiration til din ombygning eller tilbygning hos Byggefirmaet Sørensen & Flydtkjær ApS.​

Nogle ekstra kvadratmeter i ens hus kan gøre underværker, især hvis der ikke er plads til de sammenbragte børn og weekendbørn, eller hvis du gerne vil have en udestue, så du kan sidde der i det tidlige forår. Hos Sørensen & Flydtkjær i Varde nær Esbjerg og Bramming, har vi stor erfaring med ombygning og tilbygning til hus, og den viden kan vi bruge til at råde og vejlede dig.

TILBYGNING til hus ER BILLIGERE END AT FLYTTE

En tilbygning til huset er et godt og billigt alternativ i forhold til en flytning, hvis du har brug for flere kvadratmeter. Det er vigtigt at udføre arbejdet på en sådan måde, at det reelt tilfører værdi til boligen, så din investering ikke bliver tabt, hvis du en dag vil sælge huset. Det samme gælder ved en ombygning, så huset kan blive fordelagtigt indrettet til din situation.

Vi trækker på vores mange gode lokale samarbejdspartnere inden for alle faggrupper i Varde, Esbjerg og omegn, når vi skal lave større projekter, men du vil altid kun have os som kontaktperson.

KAN EN OMBYGNING GIVE MERE PLADS​?

Vi kan altid finde en god løsning på et ekstra soveværelse, et ekstra badeværelse eller et nyt gæstetoilet, og mange bliver især glade for at få en udestue eller en vinterhave, fordi det både giver dem mere plads og mulighed for at forlænge sommeren.

VI PRIORITERER DINE ØNSKER

Vi starter altid et samarbejde med at høre, hvad dine ønsker til en ombygning eller tilbygning til hus er, og hvilket budget du har. Vi har styr på de gældende regler for at lave en tilbygning eller at udføre en ombygning, og det hele kommer derfor til at foregå efter bogen.

Ring og få en pris i dag

Kontakt Sørensen & Flydtkjær på telefon ​22 26 41 09, eller 30707134​, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en ombygning eller en tilbygning til huset. Vi er naturligvis medlem af Byg Garanti.​

TOTAL- OG FAGENTREPRISER

​Byggefirmaet Sørensen & Flydtkjær ApS

CVR: 27982522

Murermester Johnny Sørensen

Mobil: 22 26 41 09​

Tømrermester Hans Henrik Flydtkjær

Mobil: 30 70 71 34​