professionel murer udfører al slags murerarbejde

​Er huset blevet for småt, har du brug for en ny garage eller en anden form for tilbygning?​

Byggefirmaet Sørensen & Flydtkjær ApS i Varde nær Esbjerg og Bramming, udfører alle former for murerarbejde for private boligejere, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Og vi tager gerne både små opgaver og store totalentrepriser som murer.

Brug for en murer til nyt hus eller tilbygninger?

Traditionelt murerarbejde handler om at bygge nye huse og tilbygninger som for eksempel et ekstra værelse eller en udestue. I forbindelse med nybyggeri kan vi også tilbyde at udføre støbearbejde. Det kan være af sokler og fundamenter, men også af gulve. Vi kan i samme forbindelse installere el- eller vandgulvvarme.

Vi moderniserer badeværelser

Meget af vores murerarbejde går ud på at modernisere. Det er især badeværelser og gæstetoiletter, vi arbejder med. Der er næsten ikke noget bedre end at få et nyt, rummeligt og lækkert badeværelse, især med gulvvarme, så der er rart at være året rundt – også en vintermorgen i januar. Vi kan naturligvis også reparere eller udskifte fliser og klinker.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vores andre opgaver drejer sig primært om renovering og reparation af murværk, beton og fundamenter, men facaderenovering er også en typisk opgave. Her kan vi samtidig efterisolere eller lægge helt ny isolering.

Det er vigtigt at holde sin facade vedlige, inden der kommer skader i murværket, for at forhindre unødigt ekstra arbejde af en murer i fremtiden. Dertil kommer, at facaden er det første, som man ser, når man kommer til et nyt hus, og derfor må den gerne se pæn ud. Her kan vi sandblæse, vandskure og pudse.

Sørensen & Flydtkjær udfører primært murerarbejde som murer i Varde, Esbjerg og omegn. Vi har derfor et godt netværk i området og et godt lokalkendskab.

Ring i dag og få en pris på murerarbejde

Ring til Byggefirmaet Sørensen & Flydtkjær ApS på telefon​ 22 26 41 09 eller 30 70 71 34, hvis du ønsker et godt og uforpligtende tilbud på murer.​

TOTAL- OG FAGENTREPRISER

​Byggefirmaet Sørensen & Flydtkjær ApS

CVR: 27982522

Murermester Johnny Sørensen

Mobil: 22 26 41 09​

Tømrermester Hans Henrik Flydtkjær

Mobil: 30 70 71 34​