Om Byggefirmaet​

Byggefirmaet Sørensen & Flydtkjær blev etableret i 2004, og i dag har vi sat vores præg på mange hjem og virksomheder, efter vi har udført alverdens former for mureropgaver gennem de sidste 12 år. Vi arbejder især i Varde Kommune, herunder i Næsbjerg og omegn, men også omkring Esbjerg og Bramming.

Byggefirmaet Sørensen & Flydtkjær ejes af Hans Henrik Flydtkjær og Johnny Sørensen, og vi har gennem årerne være så privilegerede, at vi altid har haft nok at lave, og selv under finanskrisen var vi så heldige, at vi ikke mærkede noget særligt til den.

Vi lægger vægt på den tætte kontakt med vores kunder

Hans Henrik Flydtkjær og Johnny Sørensen befinder sig fint med at være et mindre tomandsfirma, og selvom vores store tilgang af murerarbejde kunne friste os til at udvide, så er det ikke vores ønske at blive en stor virksomhed. Vi har det godt med at være tæt på vores kunder, hvor vi kan fastholde en tæt dialog til gavn for alle parter.

Vi har et solidt netværk af lokale samarbejdspartnere

Gennem årerne har vi endvidere oparbejdet en godt og stabilt netværk af lokale samarbejdspartnere inden for alle faggrupper, som kan hjælpe os i totalentrepriser og andre opgaver, hvor der skal benyttes faglige ekspertiser fra andre fag end vores eget, eller hvis der skal benyttes særlige spidskompetencer, som vi ikke har prioriteret.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en drøftelse om, hvordan vi kan hjælpe dig, og hvor vi kan råde og vejlede i forhold til en kommende renoverings- eller byggeopgave. Du kan ringe til os på telefon 22 26 41 09eller 30 70 71 34, Hvis du vil aftale en besigtigelse i dit hjem eller på din ejendom.​

TOTAL- OG FAGENTREPRISER

​Byggefirmaet Sørensen & Flydtkjær ApS

CVR: 27982522

Murermester Johnny Sørensen

Mobil: 22 26 41 09​

Tømrermester Hans Henrik Flydtkjær

Mobil: 30 70 71 34​